En hyldest til den ekstraordinære smagsoplevelse

Hos Wally and Whiz er vi vilde med smage og med at udforske forskellige smagsuniverser. Og hvorfor ikke invitere ligesindede med hang til den gode smag med på rejsen efter nye oplevelser?

Vores Signature™ kollektion har været med os siden vores grundlæggelse i 2015. Kollektionen er en eksklusiv og begrænset serie af vingummier, der er udviklet i samarbejde med nogle af verdens allerbedste stjernekokke. Dygtige personligheder, der arbejder med smagsoplevelser hver eneste dag – akkurat som vi selv gør. Vi lader os inspirere af smage fra hele verden, når vi udvikler nye smagsvarianter, og derfor er det også helt naturligt at samarbejde med stjernekokke, ikke blot fra Danmark, men fra hele verden.

Med Signature™ skaber vi nye og anderledes smagsoplevelser. Men vi gør også en forskel for dem, som har brug for hjælp. Faktisk er det bedste ved Signature™, at det giver os mulighed for at støtte en velgørende organisation, som kokkene selv udvælger. Vores nyeste kollektion finder du her.

 

Kokkene og deres gode formål
Det er kokkene selv, som vælger, hvilke organisationer, som skal tilgodeses. Vi har foreløbigt støttet:
Af hjertet tak til alle jer, der køber og forhandler vores Signature vingummier og dermed gør det muligt for os at hjælpe nogle af dem, der har brug for det.